Кампови


 

 КАМПУВАЊЕ

Кампувањето е една од активностите која многу луѓе сакаат да ја испробаат барем еднаш во животот.Оваа активност може да ја уживаат и деца и семејства,парови или  друштва.Дури има и авантуристи кои кампуваат сами..

Охрид нуди повеќе можности за кампување

-Љубаништа поседува голема песочна плажа и можност за прошетка во истоименото планинско село.

-Градиште е доста популарно особено меѓу младата генерација поради ноќните и дневните забави.

Доколку сакате забава вие сте на вистинското место.

-Елешец е мало по големина но познато фамилијарно место за кампување.Изобилува со голем број на природни сенки и лежалки кои можат да се изнајмат по ефтина цена.

 

  

Find Us on

facebook twitter rss

ribbon
WRONG_WOEID WRONG_WOEID
top