Успешно поминати долги години во областа на туризмот, ни даваат право да веруваме во успехот на Компас Травел. Нашата основна цел е да ги реализираме сите Ваши потреби и желби за патување и воедно да ги надминеме Вашите очекувања.

Спремни сме да ја претставиме Македонија на сите странски туристи достојно, а сите Вие кои имате неостварени туристички дестинации, имате потреба од работни патувања, организација на семинари, конгреси, екзкурзии и слично, организацијата и реализацијата на истите препуштете ни ја нам.

Ве очекуваме,

Туристичката Агенција „КОМПАС ТРАВЕЛ“-Oхрид  поседува А лиценца за вршење туристичка дејност.


DMC       DESTINATION MANAGMENT COMPANY

Т.А компас Травел врши и рент а кар услуги со сопствени возила

Охрид рент а кар   Македонија

Рент а кар- изнајмување кола ,велосипед,скутер...

Find Us on

facebook twitter rss

ribbon
WRONG_WOEID WRONG_WOEID
top